Sieraden

Met veel plezier maak ik al heel lang sieraden. Ze zijn alle samengesteld uit puur natuurlijke materialen, zoals zuivere edelstenen en sterling zilver. Ze zijn door mij gemaakt met gevoel en aandacht voor detail en kwaliteit.

Elk sieraad heeft een uniek en bijzonder ontwerp en is enig in zijn soort.

Omdat ik met natuurprodcten werk, heeft elke streng edelstenen een eigen uitstraling. Ook een natuurlijk oneffenheidje komt voor. Dit is de “charme” van de steen. Uiteraard mede afhankelijk van de kwaliteit van slijpsel en de soort steen of parel. Hoe hoger de kwaliteit hoe minder oneffenheidjes omdat die dan zoveel als mogelijk zijn weggeslepen of gekweekt in zout water.

Nader bekijken

Ik nodig alle liefhebbers van exclusieve handgemaakte sieraden uit om een nader kijkje te nemen in mijn fotogalerij.

De foto`s kun je vergroten door ze aan te klikken zodat je ze van dichtbij kunt bekijken. Ook verschijnt dan de beschrijving.

 • Kijk goed naar de aangegeven maat, soms lijken de kralen veel groter.
 • De kleuren kunnen op het beeldscherm iets afwijken van de werkelijkheid.

Prijs

De uiteindelijke prijs is bepaald door een aantal factoren:

 • De hoeveelheid sterling zilver, verguld zilver of van goud die erin is verwerkt,
 • De soort en de kwaliteit van de gebruikte edelstenen,
 • De ingewikkeldheid van het maakproces.

Bestellen

Wanneer je een sieraad ziet dat je aanspreekt, kun je dat op de volgende wijze bij me kopen:

 1. Vul het contact formulier in met je gegevens. Of neem telefonisch contact op.
 2. Wanneer je een bestelling doet van meer dan €50,- stuur ik het je aangetekend op. Hier komen dan € 9,20 (tot 10 kg) aan kosten bij. Wanneer je dit niet wilt, vermeld dit dan bij je gegevens. Dan stuur ik het pakje onaangetekend op voor € 7,25 tot 10 kg. (met het risico waarbij bij verlies de kosten voor eigen rekening zijn)
 3. Je kunt ervoor kiezen om het sieraad als brievenbuspakje t/m 2 kg ad. € 4,60 te laten opsturen. Uw zending is dan onverzekerd, wel met track en trace code en is gebonden aan maximale afmetingen tot 3,38 x 26,5 x 2 cm, en 100 gram. (enig risico waarbij bij verlies de kosten voor eigen rekening zijn)
 4. Maak het bedrag over na ontvangst van de factuur naar mijn bankrekening
 5. Zodra ik het bedrag heb ontvangen stuur ik je het sieraad op, mooi en goed verpakt, en heb je het pakket binnen 1 à 2 werkdagen in huis.
 6. Wanneer je een bestelling doet van meer dan € 100,- stuur ik het je aangetekend op zonder de bijkomende kosten hiervan.

Ben je op zoek naar iets specifieks, sieraden maak ik ook in opdracht.

Garantie

 • Zilverfling geeft je een 100% niet- goed- geld-terug-garantie.
 • Ben je niet 100% tevreden met het artikel? Geen zorgen, Zilverfling betaalt je het volledige bedrag (ex.verzendkosten) terug. Terug sturen kan tot 14 dagen na ontvangst. Het aangekochte artikel mag uiteraard niet zijn gedragen cq gebruikt.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.