Over mij

Over mijzelf

Na de middelbare school volgden een studie sociaal cultureel werk, een opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige, en een aantal jaren om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Maar ik had andere ambities en wilde me verder ontwikkelen in het werken met adolescenten en volwassenen. Het resultaat was de opleiding pedagogiek aan de Fontys Hogeschool Amsterdam die ik met veel plezier en ambitie heb voltooid.

Na een periode in de hulpverlening en gezondheidssector ben ik mijn eigen sociaalpedagogische praktijk begonnen. Daarmee bied ik een specifieke werkwijze aan, waarmee ik (jonge) mensen met diverse problemen bijsta.

Wat ik bedoel met een ‘speciale werkwijze? Het betekent vooral dat ik zorg voor een veilige omgeving waarin je jezelf mag en kan zijn, en waar aandachtig naar je wordt geluisterd, want ieder mens heeft een eigen en uniek levensverhaal.
Zelf wil ik ook blijven groeien en nieuwe inzichten verwerven. Enkele voorbeelden uit heden en verleden, zoals de Dalai Lama, spiritueel leraar/auteur Eckhart Tolle, schrijver Paulo Coelho, pedagoog John Dewey en de grote filosofen Emmanuel Levinas en Immanuel Kant zijn een constante bron van inspiratie in mijn eigen leven en werk.

Ieder mens die ik ontmoet brengt weer nieuwe inzichten en leermomenten met zich mee, want leren stopt nooit.